Озеленяване и поддръжка-тел.0878525212 или tisiamag@gmail.com

Здравейте,
В следващите няколко реда ще се опитаме да Ви представим набора от услуги, които предлагаме.

Двор или градина

-За площите, пред или около домът Ви, предлагаме и осъществяваме решения за цялостно озеленяване, напояване и поддръжка.Използваме посадъчен материал от наложили се на пазара производители и вносители.
-За тревната площ – косене на трева, аериране, валиране, подсяване на оголени участъци, грапене, наторяване, третиране с хербицид срещу плевели, третиране с препарати срещу кърлежи и комари.
-За декоративната растителност – подрязване на храсти, дървета, живи плетове, отстраняване на излишната растителност и градинските отпадъци, подмяна на прецъфтели цветя.

Поддръжката на тревните площи и насажденията от дървета и храсти се извършва след предварителен оглед и уточняване изискванията на клиента.

Цени:
-на посещение или месечен абонамент(предложения след оглед на градината и установяване на нужните действия,за да се поддържа в добро състояние)

За дома или офиса

Осигуряваме и транспортираме до офиси и жилищни сгради саксийни растения, както малки така и големи екземпляри за оформяне и създаване на приятна, за работа и живеене среда.

Предлагаме професионална поддръжка на растенията в дома или офиса.Грижата за добрият им вид е изцяло наша задача.

Цени:
-на посещение-50лв. (ако цветята в помещението са над 50 то по 1лв. за бр.)
(В цената влизат- подхранването на растенията и тяхното третиране с препарати срещу паразити,оформяне и подрязване,пресаждане в по-голям съд.)

За възникнали въпроси ни пишете на tisiamag@gmail.com